A Rubenza Kft.-t 2005-ben alapították magyar gyógyszerész tulajdonosai azzal a céllal, hogy egészségügyi és gyógyszeripari partnereknek kínáljanak teljes körű marketing- és promóciós szolgáltatást.

Cégünk 2014-től kibővítette tevékenységét disztribúciós és értékesítési feladatokkal, ezzel teljes körű szolgáltatást nyújtva a magyar egészségügyi piacon. 

2017-ben indítottuk el a saját termékeink fejlesztését és forgalmazását, melynek pozitív szakmai és fogyasztói visszhangja arra ösztönzött, hogy tevékenységünk fontos elemévé váljon.

Küldetésünknek tekintjük a tudományosan alátámasztott, biztonságosan és eredményesen alkalmazható termékek népszerűsítését – mind szakmai, mind fogyasztói célcsoportok számára. Kiemelten fontosnak tartjuk a korrekt, mind szakmailag mind társadalmilag elvárt felelős kommunikációt, melyet szintén elvárunk beszállítóinktól, partnereinktől is.

Hosszú évek alatt értékesítési csapatunk által olyan kapcsolatrendszert és hírnevet alakítottunk ki a kommunikáció során, mely ma az egészségügyben dolgozók számára magában hordozza a hitelességet és korrekt tájékoztatást.

 

Ismerje meg tevékenységeinket!