A bajor Cefak cég széles portfoliójából néhány egyedi, a magyar piacon hiányt betöltő termék kizárólagos forgalmazását végezzük:

Cefaimmun Stix

A Stix magas dózisban biztosítja számunkra nyomelemeket ésszerű kombinációban a D3-vitaminnal és a Cataloupe sárgadinnye kivonatának értékes összetevőivel. A Cefaimmun® Stix szelén, D-vitamin és cink tartalmánál fogva támogatja az immunrendszer normális működését. E mellett a szelén és a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. A Cantaloupe dinnyében megtalálható szuperoxid-dizmutáz (SOD) pedig egy természetes antioxidáns hatású enzim, amely fontos feladatot lát el a szabadgyökök eltávolításában. Az immunsejtek antioxidáns védelme különösen fontos az immunrendszer megfelelő működése szempontjából.

 

Cefasafra

A Cefasafra egyedülálló összetételű, értékes sáfrány kivonatot és nagy dózisú B-vitaminokat tartalmaz. Alkalmazása akkor javasolt, ha idegi kimerültség, túlterheltség jelentkezik. Használja az idegrendszer, a mentális teljesítmény és a psziché támogatásának érdekében.

 

Cefavit B12-vitamin

A Cefavit B12 egyedi összetevője a metilkobalamin. A hagyományos termékekben használt cyanokobalaminnal szemben a metilkobalamint nem kell szervezetünknek energiabefektetéssel átalakítania. A Cefavit B12 hatóanyaga a száj nyálkahártyájáról jól felszívódik, így rágótabletta formában, természetes málna ízesítéssel került forgalomba, hogy mind a felnőttek, mind a 12 évnél idősebb gyermekek számára a napi egyszeri bevétel kellemes legyen.

 

Cefavit D3 7.000 NE vitamin

A Cefavit D3 7.000 NE filmtablettát akár heti egy alkalommal elegendő lehet bevenni, így kényelmesen alkalmazható. Magas dózisú, 7.000 nemzetközi egység D3-vitamint tartalmaz, mely megfelel 175 mikrogramm D3-vitaminnak tablettánként.