DISZTRIBÚCIÓ

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a disztribúcióban és nagyszámú termékbevezetés van a hátunk mögött. Teljes körű szolgáltatást kínálunk, mely magában foglalja a kereskedelmi, a marketing és az értékesítési feladatokat is.

Teljes, átfogó folyamatokban gondolkodunk: a készítmények összetételének megtervezésétől a promóción át az értékesítésig igény esetén minden feladatot ellátunk. Ismerjük a piac adta lehetőségeket, melyhez alkalmazkodva a kívánt eredményt a hatályos jogszabályokkal összhangban, a felelős és etikus üzleti magatartásnak eleget téve érjük el.

Kiváló kapcsolatot ápolunk logisztikai és raktározó partnereinkkel is: konszignációs megállapodásunk van a legnagyobb gyógyszernagykereskedőkkel, hogy minden általunk képviselt és forgalmazott termék gyógyszertári és intézményi ellátása folyamatos és biztonságos legyen.

Előnyeink:

 

PROMÓCIÓ

Promóciós szolgáltatásunk keretében a megbízó igényeihez alakított márkaképviseletet biztosítunk gyógyszertári, szakorvosi, vagy akár fogyasztói kommunikáció kialakításához és lebonyolításához –Magyarország területén.

Tevékenységeink és tapasztalataink a legtöbb igényt lefedik: készítünk teljes termékbevezetésre szolgáló stratégiai és marketing terveket, relaunch és újrapozicionálásra vonatkozó javaslatokat, véleményt adunk árstratégiai kérdésekben, de promóciós anyagok tervezésében és gyártásában is otthon vagyunk. 

Előnyeink:

 

TERMÉKFEJLESZTÉS

Egyik fő tevékenységünk az egyedi, innovatív és szakmailag alátámasztott egészségügyi termékek fejlesztése, gyártása és forgalmazása.

A fejlesztések célja a hazai igények kielégítése mellett, a nemzetközi trendeknek megfelelő export képes termékek létrehozása, melyeket mind a szakemberek mind a fogyasztók biztonságosan és eredményesen alkalmazhatnak.

Saját termékeinkkel az akut kezelés helyett elsősorban a prevencióra fektetjük hangsúlyt. Ennek megfelelően folyamatos törekvészünk a lakosság és az egészségügyi dolgozók edukálására az egészségmegőrzés, az orvosi terápiát kiegészítő kezelések tekintetében.

Készítményeink alapanyagait hosszas utánajárással választjuk ki, törekszünk a minél „tisztább” és innovatívabb összetétel fejlesztésére. Folyamatosan keressük és tartjuk a kapcsolatot azon beszállítókkal a világban, akik klinikailag igazolt alapanyagokat és készítményeket kínálnak.

Előnyeink: