Együttműködéseink során fókuszban a teljesítmény-orientált, ügyfélközpontú, tudományosan megalapozott, etikus tevékenység és kommunikáció áll. Promóciós tevékenységeinket minden esetben az ügyfelünk igényeit és a termék egyediségét figyelembe véve, valamint a releváns fogyasztói csoportra fókuszálva alakítjuk ki.

Tevékenységeink

 

A Rubenza tevékenységének egyik fókusza az egyedi, innovatív termékek fejlesztése és gyártása. Készítményeinket gyógyszergyárakban gyártjuk, alapanyagaink minden esetben kiváló minőségűek és úgy választjuk ki azokat, hogy az aktuális tudományos eredményeknek valamint az egyre specifikusabb fogyasztói követelményeknek is megfeleljenek.

Termékeink

 

A Rubenza gyógyszerész tulajdonosai, vezetése több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a gyógyszerek és gyógyászati termékek értékesítésében. Önmagunkkal szembeni elvárássá,   alapelvünkké vált, hogy készítményeinket a legmagasabb szakmai ajánlások, a biztonságos alkalmazás és a fogyasztói igények alapján választjuk ki.

Promóciós szolgáltatásaink keretein belül gyakorlott értékesítési csapatunk mind a gyógyszertári, mind a szakorvosi kommunikációra nagy hangsúlyt fektet – legyen szó a vényköteles gyógyszerektől a speciális élelmiszereken át az étrend-kiegészítőkig.

Rólunk

 

2018 óta a Rubenza Kft. a MÉKISZ (Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Egyesület) tagja.

 

 

Rólunk

Ismerjen meg minket!


Tevékenységek

Disztribúció | Promóció | Termékfejlesztés


Termékeink

Forgalmazott termékek